Mijn verhaal

Hoi, ik ben Mirjam! Mijn missie is dat jij je weer goed mag voelen over jezelf, ontspannen in het leven kan staan en vooral weer jezelf kan zijn!

Mijn verhaal als coach

Ik ben Mirjam Voorhuis (1976) en trotste moeder van mijn zoon (2003). Zowel mijn zoon als ik zijn hoogsensitief. Ik weet als geen ander, zowel voor mezelf en als ouder, hoe lastig hoogsensitiviteit soms kan zijn. Maar ik zie het wel als een gave wanneer je hebt geleerd hoe je ermee om kan gaan. Dit was aan de ene kant een zoektocht, maar aan de andere kant een heel natuurlijk proces waarbij ik weer mijzelf kon en mocht worden.

Ik ben kindercoach en jongerencoach met een specialisatie op het gebied van hoogsensitiviteit. Zelf heb ik reeds langere tijd ervaring met het coachen van volwassenen en jongvolwassenen vanuit mijn vorige werkveld en daarnaast trainingen en lezingen gegeven.

Nadat ik de opleiding HBO Pedagogiek heb gevolgd en aanvullend gespecialiseerd ben in hoogsensitiviteit, ben ik gestart met een eigen praktijk in kindercoaching en jongerencoaching. Ik heb ervaring opgedaan met coachingstrajecten voor jongeren via onder andere Avedan en Humanitas. Daarnaast ben ik gecertificeerd Sensikids® coach en aangesloten bij de beroepsvereniging voor kindercoaches, Adiona.

Mijn missie

De vraag die regelmatig  gesteld wordt is: “Waarom ben je jongeren- en kindercoach geworden? “

Ik ben van mening dat ieder kind een mooie start verdient in het leven. Maar soms kan er iets gebeuren waardoor je kind (jij) vastloopt, bijvoorbeeld door onverwachte gebeurtenissen zoals scheiding, verlies, verhuizing. Daarnaast kan het zijn dat je kind hoogsensitief is, en daarmee snel overprikkeld raakt. En jij als ouder geen idee hebt hoe jij je kind hierin kan bijstaan. Ik kan jullie begeleiden door middel van coachingsessies. Alleen, met jullie kind, maar ook een kind-ouder sessie is één van de mogelijkheden. Daarnaast werk ik ook met aromatherapie, bijvoorbeeld de HSP lijn, deze kan hierin veel ondersteuning bieden. Hooggevoelige kinderen, maar ook volwassenen hebben hier vaak veel baat bij. Mijn missie is om als jongeren- en kindercoach een bijdrage te mogen leveren om jouw kind (jou) hierin te begeleiden om weer ontspannen in het leven te kunnen staan én vooral weer zichzelf te zijn!

Waarom kan ik jou helpen?

Doordat ik zelf door een lang proces ben gegaan om eindelijk mezelf te zijn, weet ik hoe het voelt wanneer je niet jezelf bent.
Soms is het heel moeilijk om je open te stellen wanneer je nèt te vaak je neus hebt gestoten, je vertrouwen is beschaamd, je eenzaam en/of niet begrepen voelt, verdrietig of teleurgesteld bent. Iedereen verdient een mooie start. Pijn en nare ervaringen kun je helaas niet laten verdwijnen met een toverstokje. Maar ik kan je helpen door naast je te lopen. Je te laten zien dat elke nare ervaring je sterker kan maken. En los te laten wat niet meer bij je past. Jou niet te veroordelen en je verschillende wegen te laten ontdekken waaruit jij kunt kiezen. Zodat jij weer verder kunt op jouw pad en stralend in het leven kan staan.

Contact

Weesjezelf Kindercoaching
Mirjam Voorhuis

Jalinkstraat 29
7642 BA Wierden

T  06 – 22 33 56 44
E  info@weesjezelfkindercoaching.nl

Volg ons